XL Wandplanken

• Hollands ambachtelijk maatwerk product uit eigen werkplaats

• Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 180 t/m 350 cm lang

• Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren

• Zowel strakke als boomstamplanken verkrijgbaar

• Levertijd 2-4 weken

• Zelf afhalen is voordeliger & sneller!

• VOOR VRAGEN EN MAATWERK klik hier

Vanaf € 175,00
Op voorraad

Specificaties:

- Dikte xl wandplank ca 4 cm
- Bevestigingsmateriaal inbegrepen
- Voor specifiek maatwerk of vragen hierover klik HIER
- Zelf afhalen is mogelijk & meestal sneller en voordeliger!

Als je op zoek bent naar een extra lange wandplank, dan zit je met een XL eiken wandplank van De Sfeerhoeve wel goed. Deze eiken wandplanken zijn namelijk verkrijgbaar tot wel 350 centimeter! En mocht je toch een iets langer model zoeken of een wandplank met een sterk afwijkende maat, kun je even contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen doen. Omdat wij de eiken wandplanken geheel op maat maken in onze eigen werkplaats in IJsselmuiden (vlakbij Zwolle), kunnen we snel schakelen en zorgen we ervoor dat jij de ideale wandplank krijgt. Je kunt kiezen voor een strakke eiken wandplank, of voor een boomstam wandplank met unieke welving.

Of je nou kiest voor een zwevende eiken wandplank of voor een wandplank met stalen plankdragers, we voorzien de wandplanken standaard van het juiste bevestigingssysteem, zodat je makkelijk en snel zelf aan de slag kunt als je de eiken wandplank in huis hebt.

Een eiken wandplank kan gebruikt worden als boekenplank, maar ook bijvoorbeeld als TV meubel of keukenplank.

Omdat de door jouw bestelde wandplank op maat gemaakt wordt, gaan we pas beginnen met de productie als we de bestelling binnen krijgen. Je moet hierdoor dan ook rekening houden met een levertijd, meestal is dat tussen de 2 en 4 weken. Kies je voor bezorging, dan zal deze XXL wandplank bezorgd worden met een bedrijf dat gespecialiseerd is van extra lange en grote pakketten. Voor dit speciaal transport rekenen wij een vergoeding wat dit bedrijf daarvoor in rekening brengt. Deze kosten kun je terug vinden in de bestelopties.

Tip: Haal de door jouw bestelde eiken wandplank op in onze showroom. Op deze manier bespaar je verzendkosten, en kun je direct zien wat De Sfeerhoeve nog meer te bieden heeft.

Heb je nog vragen of het materiaal, de afmeting of wil je bijvoorbeeld de wandplank voorzien hebben van LED strips? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.