Wandplank met wandbeugels

Prijzen vanaf € 115,00
Op voorraad

Industriële strak eiken wandplank

De strak eiken wandplank met wandbeugels past uitstekend binnen een industrieel of landelijk interieur. Vaak wordt er voor een dergelijke wandplank gekozen vanwege het stoere karakter van de pure materialen.De eiken wandplank met wandbeugels is uitermate sterk en kan behoorlijk wat gewicht hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn om er wat leuke boeken of potten op te zetten. Dit kan het systeem prima dragen.De stalen wandbeugels worden geleverd met bevestigingsmateriaal. Je boort de gaten in de massieve wand en plaatst de meegeleverde pluggen in deze gaten. Vervolgens schroef je de wandbeugels vast en schuif je de wandplank erin en klaar is kees.

Als je kiest voor een langere wandplank dan 200 cm, wat dus ook mogelijk is, adviseren wij in de meeste gevallen een extra wandbeugel.


De wandplank wordt afgewerkt met hardwaxolie in een kleur naar keuze of een kleurloze variant voor behoudt van de eiken kleur. Het hout wordt hierdoor beschermt tegen vlekken en is waterafstotend. De planken kun je dus ook in de badkamer ophangen.


Kleurafwerking   ( De kleuren geven een indicatie van de eindkleur. Dit kan dus van het voorbeeld afwijken)


Meer informatie
Diepte wandplank20 cm (standaard)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wandplank met wandbeugels
Uw waardering