De voordelen van een leren bankstel

De Sfeerhoeve heeft enkele luxe, landelijke bankstellen aan de collectie toegevoegd. Deze toevoeging in de collectie zorgt ervoor, dat je nu voor je landelijk ingerichte huiskamer, het perfecte bankstel kunt kiezen! Combineer het met bestaande meubelen, of zoek er gelijk een bijpassende fauteuil en eiken eettafel bij uit. Zo geef je jouw huiskamer die stoere look waar je zo naar op zoek bent. 5 voordelen van een leren bankstel op een rijtje:

1. Leren bankstel schoonmaken is simpel

Een bankstel wordt natuurlijk veel gebruikt, en je ontkomt er dan ook niet aan dat een bankstel vies wordt. Het grootste voordeel van een leren bank is dat het heel eenvoudig schoon te maken is. Gebruik voor het verwijderen van kruimels, etensresten en noem maar op gewoon een vochtige doek om de bank schoon te maken. Zorg er wel voor dat je jouw bank zo nu en dan behandeld met een beschermende wax. Dit zorgt ervoor dat de bank extra mooi blijft, en nog makkelijker schoon te maken is. Vergelijk dit maar eens met een stoffen bank. Als je hier vlekken op maakt, heb je soms de grootst mogelijke moeite om deze er uit te krijgen. Soms lukt dit zelfs geeneens. Daar heb je met een leren bankstel dus geen last van!

2. Leren bankstel past overal bij

Het mooie van een leren bankstel van de Sfeerhoeve, is dat het in elk interieur mooi zal staan. Deze kwalitatieve banken kun je natuurlijk in een landelijk interieur zetten. Heb je bijpassende eetkamerstoelen of een fauteuil in dezelfde look, dan zal dit erg mooi matchen. Maar ook in andere interieurs kun je een leren bank zetten. Ook als je huis modern is ingericht, zal het erg mooi staan bij bijvoorbeeld zwarte en witte kleuren en het kan gecombineerd worden met vrijwel alle andere houtsoorten. Een bank is wat dat betreft een meubel op zich.

3. Een bankstel raakt nooit uit de mode

Een bank van leer zal altijd populair blijven. Iedereen vind het lekker om goed te kunnen zitten, na bijvoorbeeld een dag lang werken. Heerlijk relaxen voor de televisie doe je toch het liefst zittend, hangend of liggend op de bank. Omdat de bankstellen vaak een neutrale en niet overdreven opvallende kleur hebben, kun je ze gewoon laten staan als je de rest van je interieur vervangt. Wij durven te wedden dat de bank namelijk gewoon bij je nieuwe meubels zal passen, ongeacht wat voor stijl het gaat worden.

4. Een leren bankstel is duurzaam

Een bankstel van kwalitatief leer, gaat lang mee. Helemaal als je het goed onderhoud met een beschermende wax. Dit zal zorgen dat de bank zijn eigen kleur behoudt, en na een onderhoudsbeurt zul je zien dat de bank weer net als nieuw is. Het fijne hiervan is dat je dit gewoon zelf kunt, en helemaal niet veel werk is. Leer is dus een erg duurzaam materiaal. Soms lijkt een bankstel vrij prijzig, maar als je ziet hoe lang een leren bankstel uiteindelijk mee gaat, zul je zien dat het de prijs meer dan waard is.

Industriƫle banken bij de Sfeerhoeve

Wij hopen dat je inmiddels overtuigd bent, en je een mooie leren bank wil gaan kopen. Hier komen wij om de hoek kijken. Neem eens een kijkje online, en bekijk ons assortiment. De keuze in modellen is overzichtelijk, en waar we ons in onderscheiden is de keuze in de kleur van het leer. Zo zijn er modellen die wel in 22 verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Om de perfecte keuze te maken, kun je het beste even langskomen in onze showroom en werkplaats. Zo kun je het zitcomfort zelf testen, en kijken welke kleur jij het mooiste vind. Ook kun je goed bepalen welke afmeting jouw perfecte bank moet hebben. Maak het geheel compleet, en kies er gelijk een leuke eetkamerbank bij uit. Zien we jou snel?