Veel gestelde vragen

Hoe neem ik contact op met De Sfeerhoeve?

• Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 06-33055438.

• Je kunt ons altijd mailen op info@desfeerhoeve.nl, hier krijg je zo snel mogelijk antwoord op.

• Je kunt een bericht achterlaten middels ons contactformulier.

Kan ik langskomen in de showroom?

Natuurlijk, als je binnen de openingstijden langskomt die genoemd zijn op de website, ben je van harte welkom om langs te komen. Vrijblijvend langskomen mag altijd, en kom je voor iets speciaals, raden we je aan vantevoren even contact op te nemen. Je kunt ons hier vinden:

De Sfeerhoeve

Spoorstraat 56B

8271 RH IJsselmuiden

Hoe kan ik bestellen?

Op de website vind je een groot aantal meubels uit ons assortiment. Hier kun je bijvoorbeeld gelijk de maat en de soort afwerking doorgeven. Vervolgens plaats je het artikel in het winkelmandje, en nadat je de adresgegevens hebt ingevuld, kun je afrekenen. Zoek je iets speciaals, een andere afmeting of een volledig custom made meubel, dan kun je even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Langskomen in onze showroom is natuurlijk ook mogelijk. Hier kun je gelijk de mogelijkheden zien, en kunnen we je advies op maat geven.

Wat zijn de levertijden

Dat is per product verschillend. Eiken wandplanken hebben we vaak in voorraad, dus dit kan snel bij je geleverd worden. Overige meubels kunnen wat bewerkelijker zijn, en moeten soms nog in de juiste kleur afgewerkt worden. Natuurlijk gaan we na je bestelling direct voor je aan de slag. Neem dan ook even contact op als je wilt weten wanneer je je bestelling kunt verwachten. We kunnen dan gelijk een afspraak maken wanneer het jou het beste uit komt dat je de meubels geleverd krijgt.

Hoe kan ik betalen?

De betaling online kan per iDeal en bankoverschrijving gedaan worden. Als je bij ons langskomt in de showroom, kun je hier contact betalen. Binnenkort wordt hier een pin-optie aan toegevoegd.

Hoe veilig zijn de betalingen via de webwinkel?

De daadwerkelijke betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving, zodat jouw gegevens niet openbaar toegankelijk zijn.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Als je direct na het bestellen contact opneemt en aangeeft dat de order gewijzigd of geannuleerd dient te worden, is dit doorgaan geen probleem. Geef je dit op een later tijdstip aan, dan heb je kans dat de productie al gestart is, en kunnen er eventueel kosten in rekening worden gebracht.

Wat zijn de bezorgkosten?

Op deze pagina vind je alles over bezorgkosten en levering.

Kan ik op afroep bestellen?

Het is belangrijk om contact op te nemen omtrent de bestelling en levering. Omdat het vaak custom made producten betreft, is het niet direct op de dag nauwkeurig te zeggen wanneer een order klaar is om geleverd te worden. Daarom maken we samen een goede afspraak over de levering. Dit kan dus op afroep, op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Ik heb een klacht, waar kan ik deze melden?

Indien je een klacht hebt over een product, onze service of levering neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per mail. We streven ernaar de klacht binnen 24 uur af te handelen. Indien je een klacht hebt over een geleverd product verzoeken wij je dit per mail te melden, voorzien van foto’s.

Kan ik showroom sale artikelen bestellen?

Wanneer je interesse hebt in de aanschaf van één van de showroommodel meubels, dan kun je het beste even langskomen. Zo zie je direct wat je besteld, en weet je zeker dat dit het voor jou perfecte meubel is. Wij doen regelmatig showroom modellen in de aanbieding. Hou hiervoor de Social Media kanalen van De Sfeerhoeve in de gaten. Voor showroommodellen geldt, op=op.

Waar vind ik informatie over de materialen?

Informatie over het door ons gebruikte eiken in de meubels, is terug te vinden op de website. Wil je informatie over het verzorgen van het leer van een bankstel, stoelen of fauteuils, dan kun je ook op de website terecht. Ook kun je via de Sfeerhoeve verzorgingsproducten zoals olie of wax bestellen.

Kan ik bij de Sfeerhoeve terecht voor maatwerk?

Bij de Sfeerhoeve kunnen we, in overleg, bijna alles maken. Ben je op zoek naar badkamer kastjes, een uniek type TV meubel, of wil je een trap laten bekleden met eiken? Neem dan even contact op met ons.

Kan ik voor bedrijfsinrichting terecht bij De Sfeerhoeve?

De Sfeerhoeve kan een bedrijfsruimte zoals bijvoorbeeld een kantoor, compleet naar wens inrichten. Een mooie eiken vergadertafel, salontafel of boekenkast, wij maken het allemaal, geheel op maat.

Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen per mail of telefoon.