Strakke wandplank

• Let op: actuele levertijd 2 tot 4 weken

• Ambachtelijk maatwerkproduct

• Zelf afhalen is voordeliger & sneller!

• VOOR VRAGEN EN SPECIFIEK MAATWERK MAIL NAAR info@desfeerhoeve.nl

 

 

 

Vanaf € 130,00
Op voorraad

Ga voor een strak eiken wandplank aan de muur

De strak eiken wandplank past uitstekend binnen zowel een modern als landelijk interieur. Vaak wordt er voor een dergelijke wandplank gekozen zodat deze binnen het bestaande interieur past en tevens meer warmte brengt. 

Het mooie van de zwevende plank is dat je alleen de plank ziet, strak en toch uiterst sterk. 
Het blinde montage systeem bestaat uit metalen pinnen welke 12-16 centimeter in de plank gaan. Deze pinnen worden middels een plug in de muur bevestigd. Iedere pin heeft een draagvermogen van 30 kilo. Een plank van 100 cm heeft 2 pinnen, dus kan 60 kilo hebben.

De gaten voor het bevestigingssysteem worden ingeboord. Het enige wat je zelf moet doen is het boren van de gaten in de wand. Hierna sla je de pluggen in de wand en draai je de draagpinnen in de wand. Als laatste schuif je de wandplank over de pinnen en klaar is je eiken wandplank.

De wandplank wordt afgewerkt met hardwaxolie in een kleur naar keuze of een kleurloze variant voor behoudt van de eiken kleur. Het hout wordt hierdoor beschermt tegen vlekken en is waterafstotend. De planken kun je dus ook in de badkamer ophangen. Wil je ook gaten voor bijvoorbeeld snoer van een lampje? Mail dan even naar info@desfeerhoeve.nl.

Door veranderingen in de gehanteerde tarieven van de vervoerder hebben wij de prijzen van de wandplanken van 180 cm en langer moeten verhogen. Uiteraard kunt u er altijd voor kiezen de wandplanken zelf af te halen!

Kleurafwerking   ( De kleuren geven een indicatie van de eindkleur. Dit kan dus van het voorbeeld afwijken)