Showroom verkoop bij de Sfeerhoeve

Omdat De Sfeerhoeve veel meubels op bestelling maakt, zul je denken dat er niet echt een meubel sale is. Toch is dit niet helemaal waar. Wij hebben in IJsselmuiden onze showroom, met daarachter de werkplaats. In de showroom staan altijd een paar eettafels, salontafels en enkele zitmeubelen, zodat je altijd kunt kijken hoe het een en ander staat. Ook zijn er een paar wandplanken opgehangen, zodat je bij je bezoek direct een idee hebt hoe een wandplank aan jouw eigen muur zal staan. Deze showroom behoeft af en toe een update, gewoon omdat we het leuk vinden om ook eens wat anders te laten zien. Daarom doen wij de showroom meubelen af en toe met hoge korting weg! Als je bij ons langskomt kunnen we direct aangeven op welke meubels een korting zit, zodat jij misschien voor een leuk prijsje een meubel kunt scoren.

Eettafel outlet bij De Sfeerhoeve

Bij de Sfeerhoeve staan een aantal eettafels die voor een zacht prijsje de deur uit mogen. Hierbij zitten bijvoorbeeld tafels die zijn gebruikt om stoelen aan te presenteren. Ook kun je aan deze eettafels zien hoe een eetbank staat bij een tafel, of een combinatie van eetkamerstoelen en een eetkamerbank. Een dergelijke tafel heeft natuurlijk niet veel te lijden gehad, en met een nieuwe beschermende lak erop kun je op een voordelige manier aan een prachtige eettafel komen.

Het aanbod in eiken eettafels is divers. Je kunt er een eiken tafel met een strak blad treffen, maar bijvoorbeeld ook een sfeervolle ronde tafel. Ook een boomstamtafel of een tafel met een suar blad zijn regelmatig met een leuke korting te verkrijgen. Kom dus eens langs en kijk of er wat voor jou tussen staat!

Salontafel uitverkoop in de showroom

Naast eettafels, kun je bij ons diverse salontafels in de uitverkoop vinden. Hiervoor geldt ook dat er vaak diverse modellen beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een massieve salontafel uit een stuk, of juist subtiele salontafels met een fraai metalen onderstel. Uit eigen ervaring weten we dat ovale salontafels altijd erg gewild zijn. Het is dus zeker eens de moeite waard om langs te komen, of simpelweg even te bellen of er momenteel een ovale salontafel in de aanbieding is.

Als we het over salontafels hebben, dan hebben we het natuurlijk ook over bijzettafels in de aanbieding. Bijzettafels zijn namelijk ook prima als salontafel te gebruiken, helemaal als je er twee van hebt. De diversiteit in ons assortiment is groot, dus ook in de showroom sale kun je vanalles verwachten. Denk hierbij aan bijzettafels in een ronde, vierkante, of rechthoekige vorm.

Diverse eetkamerstoelen in de aanbieding

Zoals we al aangegeven hebben, worden onze eettafels in de showroom gepresenteerd met stoelen, zodat je direct kunt kijken of het ook in jouw huiskamer past. Vandaar ook dat wij diverse eetkamerstoelen in de aanbieding hebben. Je kunt dan kiezen voor een setje van vier, zes of acht, maar je kunt er ook voor kiezen om te mixen, wat een speelse touch toevoegt aan je interieur. Er kunnen stoelen tussen staan van stof, leer of kunstleer, met armleuning of zonder, maar altijd met een industriële en landelijke uitstraling. Hier geldt ook voor dat het aanbod bijna wekelijks varieert, dus kom eens langs of informeer of jouw favoriete model of kleur er tussen zit.

Landelijke eetkamerbank in de sale?

Een andere artikelgroep die vanwege de populariteit zeker de moeite waard is om te benoemen, zijn onze landelijke eetkamerbanken. Deze worden op fraaie gepresenteerd aan de eettafels, en af en toe willen we daar graag in variëren. Dat betekend dat de huidige banken die er staan, met korting aangeboden worden. Deze banken zijn altijd netjes onderhouden, en het leer kan weer mooi opgepoetst worden zodat de eetkamerbank weer als nieuw is. De diversiteit zoals je deze op de website ziet, is vaak ook in de showroom aanwezig. Dat betekent dus eetkamerbanken met rugleuning of juist zonder, in diverse kleuren. De eetkamerbanken zijn altijd voorzien van een stalen onderstel. Dus heb je altijd al zo’n leuke eetkamerbank in jouw eethoek willen hebben, dan is dit hét moment om het met een leuke korting te kopen bij De Sfeerhoeve!

Showroom uitverkoop: OP = OP

We kunnen niet genoeg benadrukken dat de meubels die in de aanbieding zijn, per keer verschillen en dat hiervoor geldt dat op ook echt op is. Dus ben je een keer langs geweest en twijfelde je nog, dan kan het maar zo zijn dat de volgende keer jouw favoriete meubel al een nieuwe eigenaar gekregen heeft. Wees er dus snel bij. Natuurlijk kun je ook even bellen om een bepaald meubel te reserveren, zodat je in ieder geval niet voor niks komt. Naast bovengenoemde artikelen zijn er vaak ook eiken wandplanken, snijplanken en fauteuils in de aanbieding.

Bij deze dan ook de uitnodiging om eens gezellig bij ons langs te komen. De aangekochte meubels mag je gelijk meenemen, zodat je direct kunt genieten van jouw aankoop. Direct achter onze showroom krijg je een inkijkje in de werkplaats. Hier kun je zien hoe wij de meubels op maat maken, en netjes afwerken. Misschien doe je gelijk wel nieuwe ideeën op. Vraag daarbij ook eens naar het maatwerk en je zult zien dat bijna alles wel mogelijk is. Zien wij je snel in IJsselmuiden? We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren kan voor de deur.