Rustiek eiken wandplank

• Ambachtelijk maatwerk product uit eigen werkplaats

• Levertijd 1-2 weken

• Zelf afhalen is voordeliger & sneller

• VOOR VRAGEN EN SPECIFIEK MAATWERK klik hier

• Bekijk onze wandplanken in onze werkplaats!

Vanaf € 160,00
Op voorraad

Rustieke, karaktervolle eiken wandplanken.


Unieke, doorleefd rustiek eiken wandplanken. Massief en uit 1 stuk en vol karakter. De planken zijn c.a. 4 cm dik en 23 cm diep en getekend met scheuren en open knoesten. Deze worden geborsteld zodat er geen scherpe randen meer aan zitten. De wandplank wordt standaard met een kleurloze hardwaxolie behandeld en voorzien van bevestigingsgaten waarin het blind montage systeem geplaatst kan worden. Wil je een andere kleurafwerking, dan kun je dit aangeven in het keuzemenu.


Het montagesysteem bestaat uit metalen pinnen welke middels pluggen in de massieve wand vastgezet worden. De wandplank wordt vervolgens over de metalen pinnen heen geschoven. Iedere pin, mits goed gemonteerd, kan een gewicht van c.a. 30 kilo dragen.

Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

AFHALEN van bestelde producten kan altijd!

Verzending:

Wandplanken tot een lengte van 175 cm worden met PostNL verzonden, langere pakketten met UPS en grote bestellingen of hele lange maten met een transportbedrijf. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht per mail over de afleverdag.Kleurafwerking ( De voorbeelden geven een indicatie van de kleur. De kleur kan in het echt afwijken van dit voorbeeld)Pure