Rustiek eiken wandplank

• Gratis verzending in heel Nederland

• Levertijd 2-4 weken

• Zelf afhalen is voordeliger & sneller

Prijzen vanaf € 145,00
Op voorraad

Rustieke, karaktervolle eiken wandplanken.

Unieke, doorleefd rustiek eiken wandplanken. Massief en uit 1 stuk en vol karakter. De planken zijn c.a. 4,5 cm dik en 24 cm diep en getekend met scheuren en open knoesten. Deze worden geborsteld zodat er geen scherpe randen meer aan zitten. De wandplank wordt standaard met een kleurloze hardwaxolie behandeld en voorzien van bevestigingsgaten waarin het blind montage systeem geplaatst kan worden. Wil je een andere kleurafwerking, dan kun je dit aangeven in het keuzemenu.Het montagesysteem bestaat uit metalen pinnen welke middels pluggen in de massieve wand vastgezet worden. De wandplank wordt vervolgens over de metalen pinnen heen geschoven. Iedere pin, mits goed gemonteerd, kan een gewicht van c.a. 30 kilo dragen.Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

 

! Voor wandplanken met een lengte langer dan 170 cm zijn we helaas genoodzaakt een toeslag voor transport te rekenen. Deze is reeds in de prijs verwerkt!

AFHALEN van bestelde producten kan altijd!

Wil je een langere lengte dan 200 cm dan is dit ook mogelijk. Het makkelijkste is dat je ons dan een mailtje stuurt of even belt. Natuurlijk kun je ook altijd langskomen in onze showroom.Verzending:

Wandplanken tot een lengte van 175 cm worden met PostNL verzonden, langere pakketten met UPS en grote bestellingen of hele lange maten met een transportbedrijf. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht per mail over de afleverdag.Kleurafwerking ( De voorbeelden geven een indicatie van de kleur. De kleur kan in het echt afwijken van dit voorbeeld)Pure

Meer informatie
Diepte wandplank25 cm
Kleur wandbeugelszwart
Kleurafwerking kleurloos
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rustiek eiken wandplank
Uw waardering