Rustiek eiken wandplank

• Gratis verzending in heel Nederland
• Met 2 weken geleverd

Prijzen vanaf € 145,00
Op voorraad

Rustiek, karaktervol eiken.

Uniek doorleefd rustiek eiken wandplanken. Massief en uit 1 stuk en vol karakter.
De planken zijn c.a. 4,5 cm dik en 25 cm diep en getekend met scheuren en open knoesten. Deze worden geborsteld zodat er geen scherpe randen meer aan zitten.
De wandplank wordt standaard met een kleurloze hardwaxolie behandeld en voorzien van bevestigingsgaten waarin het blind montage systeem geplaatst kan worden. Wenst u een andere kleurafwerking, dan kunt u dit aangeven in het keuzemenu.

Het montagesysteem bestaat uit metalen pinnen welke middels pluggen in de massieve wand vastgezet worden. De wandplank wordt vervolgens over de metalen pinnen heen geschoven.
Iedere pin, mits goed gemonteerd, kan een gewicht van c.a. 30 kilo dragen. 

Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Wenst u  een langere lengte dan 200 cm dan is dit ook mogelijk. Het makkelijkste is dat u ons dan een berichtje stuurt of even belt. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in onze showroom.

Verzending:

Wandplanken tot een lengte van 175 cm worden met POSTNL verzonden, langere pakketten met UPS en grote bestellingen of hele lange maten met een transportbedrijf. U wordt vooraf op de hoogte gebracht per mail van de afleverdag.Kleurafwerking ( De voorbeelden geven een indicatie van de kleur. De kleur kan in het echt afwijken van dit voorbeeld)Pure

Meer informatie
Diepte wandplank25 cm
Kleur wandbeugelszwart
Kleurafwerking kleurloos
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rustiek eiken wandplank
Uw waardering