De Sfeerhoeve: Even voorstellen

Mijn naam is Ben van Roessel, oprichter van De Sfeerhoeve. Het bedrijf is in 2013 opgericht. Ik ben toen begonnen door het aan huis maken van meubels in opdracht van klanten en inmiddels is dit uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Dit is niet meer in een schuur maar in een grote werkplaats en showroom in IJsselmuiden, maar met nog steeds dezelfde passie waarmee het allemaal begonnen is.

Onze missie

Onze passie is het ontwerpen en maken van duurzame meubels van hoge kwaliteit en van pure materialen zoals massief eiken en exotisch hout, staal en leer. Meubels die op ambachtelijke wijze op maat worden gemaakt in onze werkplaats in IJsselmuiden, geheel naar de wensen van de klant. Dus geen massaproductie, maar stukken die ieder weer uniek zijn. We bewaken het gehele proces van het begin tot het eind waardoor we snel kunnen schakelen en de levertijden relatief kort kunnen houden. Natuurlijk moet je bij op maat gemaakte meubelen altijd rekening houden met het feit dat je het door jou bestelde artikel niet de volgende dag al in huis hebt, maar we doen ons uiterste best om alles zo snel en accuraat mogelijk te maken.

In de afgelopen jaren hebben we heel wat verschillende mooie meubels in opdracht mogen maken. Van keukens tot loungebanken tot eettafels. Zo hebben we gaandeweg steeds meer onze koers bepaald tot ons huidige aanbod. Het maken van massief eiken en industriƫle tafels, tv meubels, wandmeubels en het leveren van een uiterst breed assortiment aan exclusief zitmeubilair voor zowel particulier als bedrijf waarvan een groot deel in Nederland geproduceerd wordt. Hierdoor ben je gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij doen dan ook graag aan projectinrichting. Meerdere kantoren in dezelfde stijl, of juist 1 kantoor, helemaal voorzien van ambachtelijke eiken meubels, alles is bij ons mogelijk.

Onze werkwijze

We streven er naar zo transparant mogelijk te zijn in datgene wat we doen en hoe we het doen. Zo is onze werkplaats en showroom iedere dag dat we open zijn toegankelijk. Zo kun je zien wat we doen en hoe we onze producten maken en kun je tevens de eindproducten bezichtigen en uitproberen. Op onze website proberen we je zo helder en volledig mogelijk te informeren middels veel beeldmateriaal. Het is natuurlijk onmogelijk om alles te laten zien wat we doen en kunnen, dus bij resterende vragen streven we er naar om je ook op afstand zo spoedig mogelijk antwoord te geven, hetzij per mail of telefonisch.

Onze werkplaats/showroom in IJsselmuiden

Ons pand telt nu ongeveer 250 vierkante meter wat we de komende tijd met nog eens 200 vierkante meter willen gaan uitbreiden. We vinden het belangrijk dat je een compleet beeld krijgt van ons assortiment. Wij vinden het van belang dat je de meubels ook kunt zien en uit kunt testen. Tegelijkertijd kun je vanuit de showroom ook zo in onze werkplaats kijken, zodat je ook kunt zien hoe we de producten maken.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.30 uur

Dinsdag 08.30 - 17.30 uur

Woensdag 08.30 - 17.30 uur

Donderdag 08.30 - 17.30 uur

Vrijdag Gesloten

Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Contactgegevens

Spoorstraat 56B

8271RH IJsselmuiden

Telefoon: 06-33055438

Email: info@desfeerhoeve.nl

www.facebook.com/Desfeerhoeve