De Sfeerhoeve: Even voorstellen

Mijn naam is Ben van Roessel, oprichter van De Sfeerhoeve. Het bedrijf is in 2013 opgericht. Ik ben toen begonnen door het aan huis maken van meubels in opdracht van klanten en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Dit is niet meer in een schuur maar in een grote werkplaats en showroom, maar met nog steeds dezelfde passie waarmee het allemaal begonnen is.

Onze missie

Onze passie is het ontwerpen en maken van duurzame meubels van hoge kwaliteit en van pure materialen zoals massief eiken en exotisch hout, staal en leer. Meubels die op ambachtelijke wijze op maat worden gemaakt in onze werkplaats in IJsselmuiden, geheel naar de wensen van de klant. Dus geen massaproductie, maar stukken die ieder weer uniek zijn. We bewaken het gehele proces van het begin tot het eind waardoor we snel kunnen schakelen en de levertijden relatief kort kunnen houden.

In de afgelopen jaren hebben we heel wat verschillende mooie items in opdracht mogen maken. Van keukens tot loungebanken tot eettafels. Zo hebben we gaandeweg steeds meer onze koers bepaald tot ons huidige aanbod. Het maken van massief eiken en industriële tafels, tv meubels, wandmeubels en het leveren van een uiterst breed assortiment aan exclusief zit meubilair voor zowel particulier als bedrijf waarvan een groot deel in Nederland geproduceerd wordt. Hierdoor ben je gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Onze werkwijze

We streven er naar zo transparant mogelijk te zijn in datgene wat we doen en hoe we het doen. Zo is onze werkplaats en showroom iedere dag dat we open zijn toegankelijk. Zo kun je zien wat we doen en hoe we onze producten maken en kun je tevens de eindproducten bezichtigen en uitproberen. Op onze website proberen we je zo helder en volledig mogelijk te informeren middels veel beeldmateriaal. Bij resterende vragen streven we er naar om je ook op afstand zo spoedig mogelijk antwoord te geven, hetzij per mail of telefonisch.

Onze werkplaats/showroom

Ons pand telt nu ongeveer 250 vierkante meter wat we de komende tijd met nog eens 200 vierkante meter willen gaan uitbreiden. We vinden het belangrijk dat je een compleet beeld krijgt van ons assortiment. Wij vinden het van belang dat je de meubels ook kunt zien en uit kunt testen. Tegelijkertijd kun je vanuit de showroom ook zo in ons werkplaats kijken, zodat je ook kunt zien hoe we de producten maken.

Openingstijden

Maandag     08.30 - 17.30 uur
Dinsdag       08.30 - 17.30 uur
Woensdag   08.30 - 17.30 uur
Donderdag  08.30 -  17.30 uur
Vrijdag         Gesloten
Zaterdag     09.30 - 17.00 uur

Contactgegevens

Spoorstraat 56B
8271RH IJsselmuiden
MOB: 06-33055438
EMAIL: info@desfeerhoeve.nl
www.facebook.com/Desfeerhoeve