Levering van de artikelen

Er is niks leukers dan de door jou bestelde meubels snel in huis te hebben. Afhankelijk van wat je besteld hebt, kan dit gelukkig ook vrij vlot. Je kan er voor kiezen je aankoop op te halen, maar ook verzenden is een optie.

Meubels afhalen in de showroom

We kunnen ons zo voorstellen dat je graag zelf langskomt om de meubels op te halen. Voordat je langskomt, informeer dan even of de door jou bestelde meubels al klaar zijn, zodat je niet voor niks komt. Helemaal met custom made meubelen kan de levertijd wat langer zijn. Zorg zelf voor goed vervoer, dus afhankelijk van wat je besteld hebt een auto met een ruime kofferbak, of bijvoorbeeld een aanhangwagen of busje. Neem voldoende bescherming mee, zodat je nieuwe meubels niet beschadigen tijdens de rit. Dit kan bijvoorbeeld met oude dekens of stukken karton. Zorg ervoor dat de lading niet kan bewegen, dit kan bijvoorbeeld met spanbanden of een strak gespannen net. Tot slot, als je met een aanhangwagen komt, neem dan een afdekzeil mee voor het geval het regent. Het is natuurlijk zonde als de nieuwe meubels gelijk nat worden.

Als je bij ons langskomt, kunnen we je natuurlijk gelijk informeren over het soort eiken dat gebruikt wordt voor de meubels, of over de soorten leer en het onderhoud ervan. Tevens krijg je een uniek inkijkje in het ambachtelijke proces van de productie van de meubels.

Verzending van eiken wandplanken

Afhankelijk van de grootte van de wandplank, beslissen we op welke manier we de wandplank naar je verzenden. We kiezen hieruit tussen PostNL en FedEx. De verzending van planken tot 170 centimeter is gratis. Wordt de plank langer, dan moet er een ander soort vervoer worden gekozen zodat je plank heelhuids bij je aankomt. Dit kan een meerprijs ten gevolge hebben. We hebben de meeste planken standaard op voorraad liggen, zodat je niet lang hoeft te wachten als je er een besteld hebt. Natuurlijk moet de plank nog in de juiste kleur afgewerkt worden, dus informeer altijd even wanneer de plank precies bij je binnenkomt. Dit geldt ook als je toch besluit de plank af te halen.

Hoe worden de meubels geleverd?

Heb je geen beschikking over een busje of aanhanger, en wil je de meubels graag thuis geleverd hebben, dan kan dit natuurlijk ook. Informeer na je bestelling even naar de levertijd, en we kunnen vervolgens gelijk een afspraak over de levering maken. In principe komt de Sfeerhoeve dan zelf langs om de bestelde meubelen bij je af te leveren. Als je een eiken tafel hebt besteld, helpen wij je met het monteren van het onderstel. Als je gekozen hebt voor een niet standaard meubel, zoals bijvoorbeeld badkamer kastjes of een TV meubel speciaal voor jou op maat gemaakt, dan zorgen wij er ook voor dat alles netjes aangeleverd wordt, zodat je er dezelfde dag nog gebruik van kunt maken.

Waarom levert De Sfeerhoeve meubels graag zelf?

Omdat wij zelf de levering van de door jou gekochte meubels verzorgen, mag je hierin kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten. Zo weet je zeker dat de meubels overkomen zonder beschadigingen, en vanwege korte lijntjes weet je precies wanneer de meubels bezorgd worden. Wat ook een belangrijke factor is, is dat als er gebruik wordt gemaakt van een exporteur, de meubels altijd overdag geleverd worden. Hierdoor moet er altijd iemand thuis aanwezig zijn, zodat je de meubels in ontvangst kunt nemen. De Sfeerhoeve kiest daarom voor de persoonlijke aanpak, en levert de meubels wanneer het jou uitkomt. Bij voorkeur spreken we dan ook in de avonduren af, zodat je niet speciaal vrij hoeft te nemen van je werk.