Eiken wandplank met open beugels

• Hollands ambachtelijk maatwerk product uit eigen werkplaats

• Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 80 t/m 200 cm lang

• Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren

• Verkrijgbaar in verschillende diktes

• Levertijd 2-4 weken

• Zelf afhalen is voordeliger & sneller!

Prijzen vanaf € 90,00
Op voorraad

Eiken wandplank met open beugels

Een massief eiken wandplank zal extra mooi benadrukt worden met mooie industriële metalen open beugels. De diepte van de wandbeugel is 20 centimeter en gemaakt van 5 en 8 millimeter dik staal. De eiken wandplank is circa 4,5 centimeter dik, maar kan ook in 2 centimeter dik besteld worden. Je kunt kiezen uit 2 kleuren open beugels; mat zwart en staalkleur.

Omdat de door jouw bestelde wandplank op maat gemaakt wordt, gaan we pas beginnen met de productie als we de bestelling binnen krijgen. Je moet hierdoor dan ook rekening houden met een levertijd, meestal is dat tussen de 2 en 4 weken.

Een eiken wandplank kan gebruikt worden als boekenplank, maar ook bijvoorbeeld als TV meubel of keukenplank.

Voor wandplanken met een lengte langer dan 170 cm zijn we helaas genoodzaakt een toeslag voor transport te rekenen. Deze is reeds in de prijs verwerkt!

 

Tip: Haal de door jouw bestelde eiken wandplank op in onze showroom. Op deze manier bespaar je verzendkosten, en kun je direct zien wat De Sfeerhoeve nog meer te bieden heeft.

Heb je nog vragen of het materiaal, de afmeting of wil je bijvoorbeeld de wandplank voorzien hebben van LED strips? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Diepte wandplank20 cm (standaard)
Kleur wandbeugelsnvt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eiken wandplank met open beugels
Uw waardering