Eiken wandplank met open beugels

• Hollands ambachtelijk maatwerk product uit eigen werkplaats

• Levertijd 1-2 weken

• Zelf afhalen is voordeliger & sneller!

• Voor vragen & MAATWERK klik hier

• Wandplanken zijn te bekijken in onze werkplaats.


Vanaf € 130,00
Op voorraad

Eiken wandplank met open beugels

Specificaties:

- Dikte eiken wandplank ca 4 cm
- We leveren wandplanken tot wel 500 cm en soms zelfs langer. Wil je een langere wandplank dan 170 cm klik dan hier
- Ook voor maatwerk ben je bij De Sfeerhoeve aan het juiste adres. Stuur je wensen en/of je vragen en wij proberen deze zsm te beantwoorden.


Een massief eiken wandplank zal extra mooi benadrukt worden met mooie industriële metalen open beugels. De diepte van de wandbeugel is 20 centimeter en gemaakt van 5 en 8 millimeter dik staal. De eiken wandplank is circa 4 centimeter dik, maar kan ook in 2 centimeter dik besteld worden. Je kunt kiezen uit 2 kleuren open beugels; mat zwart en staalkleur.

Omdat de door jouw bestelde wandplank op maat gemaakt wordt, gaan we pas beginnen met de productie als we de bestelling binnen krijgen. Je moet hierdoor dan ook rekening houden met een levertijd, meestal is dat tussen de 1 en 2 weken.

Een eiken wandplank kan gebruikt worden als boekenplank, maar ook bijvoorbeeld als TV meubel of keukenplank.

Tip: Haal de door jouw bestelde eiken wandplank op in onze showroom. Op deze manier bespaar je verzendkosten, en kun je direct zien wat De Sfeerhoeve nog meer te bieden heeft.

Heb je nog vragen of het materiaal, de afmeting of wil je bijvoorbeeld de wandplank voorzien hebben van LED strips? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.