Betaalmogelijkheden bij De Sfeerhoeve

Betalen op De Sfeerhoeve kan op verschillende manieren. Als je jouw favoriete meubel gevonden hebt en je wilt het direct online afrekenen, dan kan dat natuurlijk! Als je kiest voor iDeal, kun je het bedrag direct overboeken, en ontvangen wij het via onze betaalprovider direct op de rekening. Wij zullen dan direct voor je aan de slag gaan. Kies je voor overboeking, dan duurt het meestal 1 á 2 werkdagen voordat wij het bedrag ontvangen hebben. Zodra het dan op onze rekening staat, zullen we de productie starten.

Betalen in de showroom

Kom je langs in de showroom, dan is er nog een extra mogelijkheid tot betalen, namelijk cash. Heb je speciaal gespaard of geld apart gelegd voor jouw nieuwe eethoek of eiken wandplank, dan kun je dit natuurlijk gewoon gebruiken om bij ons af te rekenen. Er wordt momenteel gewerkt aan de komst van een pinapparaat, zodat het afrekenen nog gemakkelijker wordt.

Levertijden na bestellen

Omdat vrijwel alle meubels met de hand en op maat gemaakt worden, kun je je voorstellen dat we het door jou gekozen meubel nog niet direct naar je kunnen versturen. Ook kun je het niet direct komen afhalen, simpelweg omdat we even de tijd nodig hebben om het te produceren. neem daarom altijd even contact op, zodat je de geschatte levertijd kunt horen. Hierbij kun je dan gelijk eventuele extra wensen doorgeven. Als je een eiken wandplank besteld, heb je soms geluk. De standaard maten worden in voren geproduceerd, zodat het soms alleen nog even een kwestie van afwerken is. Denk hierbij aan het lakken in de juiste kleur, of het gladschuren van de wandplank.

De Sfeerhoeve is gespecialiseerd in:

Eiken tafels

Eiken wandplanken

TV Meubels

Maatwerk eiken meubels