Amerikaans eiken wandplank

• Hollands ambachtelijk maatwerk product uit eigen werkplaats

• Zowel zwevend als met wandbeugels te verkrijgen

• Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 80 t/m 200 cm lang

• Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren

• Verkrijgbaar in verschillende dieptes

• Levertijd 2-4 weken

• Zelf afhalen is voordeliger & sneller!

• VOOR VRAGEN EN SPECIFIEK MAATWERK MAIL NAAR info@desfeerhoeve.nl

Vanaf € 100,00
Op voorraad

Amerikaans wit eiken wandplank.

 

Deze Amerikaans wit eiken wandplank is geheel naar wens en op bestelling te maken. Subtiel vanwege zijn ranke postuur en toch uiterst stevig.

Als je kiest voor een zwevende wandplank dan wordt het blinde montage systeem natuurlijk meegeleverd. Je kunt dit aan een massieve wand te bevestigen, en vervolgens de plank monteren. Iedere bevestigingspin heeft een draagvermogen van 30 kilo. Hoe je een zwevende wandplank kunt monteren, zie je op deze pagina. Als je juist gaat voor de stoere stalen plankdragers, krijg je natuurlijk ook het bevestigingsmateriaal meegeleverd.

Voor de afwerking van de eiken wandplank kun je kiezen uit verschillende kleuren hardwaxolie of een kleurloze matte lak. Eenmaal behandeld is de wandplank goed beschermd tegen vlekken en afneembaar.

Voor wandplanken met een lengte langer dan 170 cm zijn we helaas genoodzaakt een toeslag voor transport te rekenen. Deze is reeds in de prijs verwerkt!

Omdat de door jouw bestelde wandplank op maat gemaakt wordt, gaan we pas beginnen met de productie als we de bestelling binnen krijgen. Je moet hierdoor dan ook rekening houden met een levertijd, meestal is dat tussen de 2 en 4 weken.Tip: Haal de door jouw bestelde eiken wandplank op in onze showroom. Op deze manier bespaar je verzendkosten, en kun je direct zien wat De Sfeerhoeve nog meer te bieden heeft.

Heb je nog vragen of het materiaal, de afmeting of wil je bijvoorbeeld de wandplank voorzien hebben van LED strips? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.